Arsène Lupin versus Herlock Sholmes

ebook
Maurice Leblanc Serie: Arsène Lupin | Taal: Nederlands

ebook

€ 11,50

Arsène Lupin versus Herlock Sholmes

ebook

€ 11,50

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Bekend uit de populaire Netflix-serie!

Frankrijk vermaakt zich: inspecteur Ganimard krijgt maar geen vat op gentleman inbreker Arsène Lupin. Daarom wordt de benoemde Engelse detective Herlock Sholmes naar Parijs gehaald om Lupin in te rekenen. Tussen de twee bijzondere breinen ontspint zich een intrigerend duel.

Maurice Leblanc (1864-1941) schreef zijn eerste verhaal over Arsène Lupin in 1905. Lupin was het Franse antwoord op Sherlock Holmes en onmiddelijk een groot succes. Arthur Conan Doyle, de geestelijke vader van Holmes, verbood echter het gebruik van de naam van 'zijn' detective, waarop Leblanc koos voor een verbastering.

'Arsène Lupin versus Herlock Sholmes (1908) stelt de liefdevolle animositeit tussen de twee iconische personages centraal. De vermaarde Engelsman wordt ingezet om de aalgladde, charmante dief Lupin klein te krijgen. De hoogst amusante verwikkelingen voltrekken zich in een razende vaart. Op het spel staat weinig, voor de lezer, want beide zijn even sympathiek.' ???? - Vrij Nederland Detective & Thrillergids
ISBN
9789492068651
Verschenen
04-01-2022
Bindwijze
ebook
Pagina's
161 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Vertaler
Katrien Vandenberghe
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris