Endocrinologie

Paperback

€ 123,00

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Endocrinologie

Paperback

€ 123,00

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Zoals op veel vakgebieden in de geneeskunde hebben ook de inzichten binnen de endocrinologie in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De enorme vooruitgang in dit vakgebied, vooral te danken aan nieuwe laboratoriumtechnieken en imaging modaliteiten zoals CT, MRI, SPECT en PET, is een een belangrijke pijler voor deze nieuwe druk. 
Uitgebreide beschrijvingBijna twintig jaar na de vorige druk van het Nederlandstalige endocrinologieboek is nu een volledig herziene versie van 'Endocrinologie' beschikbaar, een uitgave die overduidelijk in een behoefte blijkt te voorzien.
Zoals op veel vakgebieden in de geneeskunde hebben ook de inzichten binnen de endocrinologie in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De enorme vooruitgang in dit vakgebied, vooral te danken aan nieuwe laboratoriumtechnieken en imaging modaliteiten zoals CT, MRI, SPECT en PET, is een een belangrijke pijler voor deze nieuwe druk.Toch is de oorspronkelijke opzet gebleven, zodat een evenwichtige, samenhangende bespreking van fysiologie, pathofysiologie, laboratoriumdiagnostiek en ziektebeelden opnieuw de basis vormt voor dit standaardwerk.
Bij de totstandkoming van deze nieuwe, eigentijdse druk van 'Endocrinologie' werd de redactie gesteund door een grote groep experts. De redacteuren én de auteurs komen allen uit Nederland en Vlaanderen.  
ISBN
9789036826563
Verschenen
23-03-2021
Bindwijze
Paperback
Pagina's
396 pagina's
Druk
4e
Taal
Nederlands
Redacteur
E.P. Krenning ; W.M. Wiersinga ; S.W.J. Lamberts ; F. Nobels ; R. Bouillon
Formaat
26,5 cm x 19 cm x 2,3 cm
Gewicht
1069 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris